Contact

Adres

Locatie Rijksweg
Rijksweg Zuid 43 (Teekenschool)
6131 AL Sittard

Locatie Bachstraat
Bachstraat 103
6137 RX Sittard

Telefoon: 085-060 8628

Email: info@hetkaakhoofdcentrum.nl

 

Route locatie Rijksweg

Locatie Rijksweg is een prachtig historisch gebouw, maar vraagt enig uitleg. De hoofdingang is in verband met veiligheid gesloten.  U kunt het gebouw betreden via de achterkant. Bent u met de fiets of te voet dan kunt u via het voetpad 30 meter links van de hoofdingang naar de achterkant lopen

Naast het witte huis is de doorgang naar de achterkant

 

 

 

 

 

 

Als u met de auto komt, kunt u de auto op het parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw parkeren. Navigeer naar Monseigneur Claessenstraat 21. Dit is de ingang naar het parkeerterrein (Zie kaart).

 

 

 

 

 

Aan de achterkant ziet u de ingang van het SOLK centrum. Dit is tevens de ingang van Het Kaak Hoofd Centrum. Er is geen receptie. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtruimte, waar we u zullen ophalen. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd doorlopen en een van ons aanspreken of bellen.

 

 

 

 

 

Locatie Rijksweg ligt op loopafstand van het NS station.

Route locatie Bachstraat

Behandelingen voor het Kaak Hoofd Centrum vinden deels plaats bij Fysio Sittard Oost. Deze is in een groot gezondheidscentrum gevestigd aan de doorgaande weg richting Wehr/Selfkant. Aan de achterkant is een parkeerterrein. Aan deze kant bevindt zich ook de ingang van Fysio Sittard Oost.