Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u via telefoon of email contact met ons opnemen. Indien we niet instaat zijn de telefoon op te nemen, kunt u gerust uw telefoonnummer inspreken. Op werkdagen proberen wij u op dezelfde dag terug te bellen. U kunt ons natuurlijk ook mailen.

Email: info@hetkaakhoofdcentrum.nl

Telefoon: 085-0608628

Informatie voor eerste afspraak.

Voor het maken van een afspraak heeft u geen verwijsbrief van de arts of specialist nodig. Indien u wel een verwijzing heeft gekregen, vragen we u deze bij uw eerste afspraak mee te nemen.

Op uw eerste afspraak moet u zich kunnen legitimeren. Neem svp paspoort, ID-kaart of rijbewijs mee.

We zullen u bij uw eerste inspraak moeten inschrijven. Om kostbare tijd te besparen kunt u zich inschrijven via het patiënten portaal. Het kaak hoofd centrum is onderdeel van Maatschap Fysio Sittard Oost. U wordt daarom naar deze pagina geleid. Tijdens het inschrijven worden er ook vragen over uw klachten gesteld. Het kan zijn dat we u nog een online vragenlijst na toesturen. De verzekeraars stellen steeds hogere eisen aan dossiervorming. Door het invullen van deze vragen houden we meer tijd over om in alle rust naar uw verhaal te luisteren en goed onderzoek te doen. Wees gerust, kunt u of wilt u niet online deze vragen invullen, dan nemen we nog steeds de tijd om naar u te luisteren. We zullen de administratie dan bij aanvang van de afspraak doen.

We hebben twee locaties in Sittard. Zie locaties met routebeschrijving.

De behandeling valt onder fysiotherapeutische zorg. Zie vergoeding en tarieven.

Na het onderzoek krijgt u uitleg over de aandoening, hoe de klachten kunnen ontstaan en waardoor ze instant gehouden worden. Daarnaast krijgt u enkele eenvoudige oefeningen en mogelijk opdrachten mee. Omdat we hier uitgebreid tijd voor nemen, blijft er niet altijd tijd voor behandeling over. Wij ervaren veelal dat deze uitleg en het inzicht verschaffen alleen al tot een vermindering van klachten leidt!

We zien u graag voor een eerste consult!


Contact

Teekenschool

Het kaak en hoofd centrum

Rijksweg Zuid 43 (Teekenschool)

Sittard

Telefoon: 085 - 060 8628

info@hetkaakhoofdcentrum.nl