Onze totaal aanpak

Dweilen met de kraan dicht

U krijgt de beste behandeling voor uw klachten in het kaak-, hoofd- en nekgebied. Maar we laten u ook ervaren dat beweging, gedrag en mentale veerkracht sterke invloed op deze klachten hebben en een grote rol kunnen spelen in het ontstaan van klachten. Nadat u dit ervaren heeft zullen we u leren deze te veranderen. U krijgt hierdoor weer grip op uw klachten en de klachten zullen in de meeste gevallen verholpen worden. Dit noemen wij een totaal aanpak en is de meest effectieve therapie voor langdurig resultaat.

Veel patiënten die bij ons komen zijn eerder behandeld met medicatie of door chiropractie, fysiotherapie, osteopathie, acupunctuur, enz. Soms effectief, maar vaak van korte duur. Met een totaal aanpak behandelen we ook de onderliggende factoren als beweging, gedrag en mentale veerkracht .
We behandelen dus niet alleen de klacht, maar pakken ook de oorzaak aan. We dweilen dus met de kraan dicht!

Voorbeeld: Patiënten met nekklachten lopen vaak rond met opgetrokken schouders. Door alleen de pijn in de nek te behandelen zonder iets aan de opgetrokken schouders (gedrag) te doen, zal de pijn weer snel terug komen. Dit geldt ook bij bijvoorbeeld een zittend beroep (beweging) en chronische vermoeidheid (mentale veerkracht ).


Contact

Teekenschool

Het kaak en hoofd centrum

Rijksweg Zuid 43 (Teekenschool)

Sittard

Telefoon: 085 - 060 8628

info@hetkaakhoofdcentrum.nl